Název detailu aktualit

  • Domů
  • .
  • Aktuality
  • .
  • Název aktuality
GRINCH K SEŽRÁNÍ
19 / 12 / 2023

GRINCH K SEŽRÁNÍ

Vánoce jsou svátky vážnými: všude je spousta stresu, naštvaných lidí i zbytečných krámů, které si lidi balí pod stromeček, a tak se tu a tam objeví nějaký škarohlíd neboli morous, který Vánoce přímo nesnáší. Ba co nesnáší, přímo nenávidí! Pokud někoho takového máte ve svém okolí (nebo jste to dokonce přímo Vy sami), dopřejte mu skvostný lahůdkový talíř v podobě filmového Grinche. Ten Vánoce, jak víme, vystát prostě nemůže, ale chutnat bude jako neobvyklé pohoštění skvěle.

---------------------------------------
Na tác vyskládejte do tvaru obličeje cokoli zeleného - kiwi, hrášek, víno, okurku, salát pro efekt vrásek, a vše dozdobte vanilkovým luskem. Nezapomeňte na oči a nos, fantazii se meze nekladou. Vytvořte lem čepice třeba z popcornu, ale cokoli bílého bude fajn - například ředkev. Vrchní část čepice musí být samozřejmě červená - takže meloun, jahody, maliny, paprika, rajčátka...
Až budete mít hotovo, přidejte okolo několik sladkých i slaných dipů. Teď už se do toho Grinche můžete s chutí pustit a všechen ten vánoční stres a vztek sež... zajíst. Jak to ovšem bývá u nás zvykem, s Míčou a Bagoňovou vždy zdravě a výživně. Grinchům zdar a veselé Vánoce všem!