Děláme to jinak...

Domácí sorbet

Horko? Zmrzka a nejlépe osvěžující domácí sorbet. Základem sorbetu je cukrový sirup. Ten byste si měli připravit dopředu, aby stihl vychladnout. V hrnci ohřejte půllitr vody a v ní rozpusťte 220 gramů cukru. Nechte na nejnižší výkon lehce probublávat 15-20 minut, aby získala sladká voda hustší sirupovitou konzistenci. Přelijte do lahve nebo sklenice a dejte vychladit. Ovoce den předem omyjte, osušte a uložte v jedné vrstvě na tácu nebo talíři do mrazničky, aby zmrzlo. A my vám dáme recept na vynikající a jednoduchý mangový sorbet, na cca 4 porce: 220 g přezrálého manga 3 polévkové lžíce cukrového sirupu 1 polévková lžíce citronové šťávy Do mixéru vložíte na větší kostky nakrájené zmrzlé mango, začnete v krátkých intervalec...


Číst více
Domácí sorbet
Fleet car
We have 0 customers
Goods per year 0 tonne