Děláme to jinak...

​ZELENINOVÝ VÝVAR

Po událostech posledních dní by to chtělo něco, co zahřeje na těle i na duši, co říkáte? Uvařte si teplou polévku a uvidíte, že Vám bude o něco lépe. Masové vývary a husté zeleninové či luštěninové polévky se k tomuto účelu dobře hodí, ale jistě nepohrdnete ani opravdu kvalitním zeleninovým vývarem. Pochutnáte si na něm v jeho nejprostší verzi, ale využijete jej i v mnoha jiných pokrmech, kde vytvoří základ pro další chutě. A jak tedy na správný zeleninový vývar jít? Verzí je tolik, kolik je kuchařů. Za správným postupem můžeme nakouknout třeba k mistrům francouzské kuchyně: chybět by neměla cibule, mrkev a celer (řapík či bulva) v poměru 1:1:1. Někdo ovšem dává více cibule, záleží na Vaší chuti. Dál můžete při...


Číst více
​ZELENINOVÝ VÝVAR
Vozový park
Máme 0 zákazníků
Zboží za rok 0 tun